Sunny

26°C

Sunny

Notícies de TIC i Comunicació de l'Ajuntament de Seva

Una foto de Núria Boxó torna a guanyar la portada de la renovada revista seva.cat 09 gener/febrer

20170112Revista91

Núria Boxó Losada, nubulo a Instagram, ha tornat a guanyar, per segona vegada, el concurs de fotografies que organitza l'Ajuntament de Seva i la revista seva.cat. La fotografia guanyadora de la portada de l'edició impresa de seva.cat númerode gener i febrer de 2017 és de la plaça de la Creu.

Com es pot apreciar amb la fotografia i la portada, la revista Seva.cat ha canviat de format. Aquest canvi respon a la voluntat de l'equip de govern de millorar-ne la imatge i reduir-ne el cost de producció. Per aquest motiu, fa unes setmanes, es va obrir un concurs públic per licitar-ne l'edició i la impressió. L'empresa guanyadora va ser Mirada Local.

Podeu trobar l'arxiu de la revista en aquest enllaç.

Us recordem que el concurs està obert a gent de tot el municipi de Seva i també per qualsevol visitant d'arreu

Per enviar les fotografies es pot fer presencialment a les oficines de l'Ajuntament de Seva, enviant-la per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé publicant-la a Instagram amb les etiquetes #portadasevacat i #webseva.

És molt important que les fotografies siguin en format vertical, ja que s'ha d'adequar al disseny de la revista i que es disposi de la imatge original per si és necessari utilitzar-la en bona resolució. També és molt important indicar el nom de l'autor de la fotografia i de l'indret que es tracta. Aquestes dades constaran a la portada.

El premi és que la fotografia apareixi en portada. Cada dos mesos es triarà una fotografia entre totes les rebudes durant el periode de dos mesos entre un número i un altre de la revista

Esperem les vostres fotografies. 

20170112Revista92

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva