Sunny

26°C

Sunny

Mercat setmanal de Sant Miquel de Balenyà

Avís legal

Ajuntament de Seva

 

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de l’Ajuntament de Seva o d’algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a l’Ajuntament de Seva.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

 • Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.
 • La informació administrativa facilitada a través d'aquesta web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al DOGC i a altres diaris oficials, l’edició impresa o digital dels quals és l’únic instrument que en dóna fe de l’autenticitat i contingut.
 • L’Ajuntament de Seva no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’aquest Ajuntament.
 • L' Ajuntament de Seva no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés a la web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
 • En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària de la web.
 • Si faciliteu les vostres dades personals a l’Ajuntament, aquestes seran tractades d’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
 • L’usuari és l’únic responsable de la procedència, titularitat, totalitat, contingut, veracitat i exactitud de les dades, informació facilitada per ell mateix per a les finalitats previstes en el portal, les quals estaran subjectes a una estricta política de confidencialitat i privacitat. Tot això implica que l’Ajuntament no assumeix la responsabilitat respecte la informació i continguts complimentats per l’usuari.
 • L’Ajuntament es compromet al secret professional respecte a les dades incloses als fitxers, obligació que subsistirà inclús després de finalitzar la relació amb l’usuari. Aquest deure de secret afecta a tot el personal que pugui accedir i gestionar les dades que ha facilitat l’usuari registrat.
 • L'usuari es compromet a utilitzar aquest servei sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que infringeixin els drets de l’Ajuntament o de tercers, o que puguin atemptar contra les normes vigents. En cap moment l’Ajuntament serà responsable de l'ús per part de tercers de la informació continguda a la web.
 • L’accés al portal és gratuït. En cas de requerir-se l’ús de contrasenyes per a determinats accessos, aquestes seran regulades per l’Ajuntament de Seva i seran d’ús personal i intransferible, no estant permesa la seva cessió, ni tan sols temporalment, a tercers.
 • L’Ajuntament us informa que el fet d’emplenar la informació sol·licitada en qualsevol dels formularis habilitats implica l’acceptació implícita de totes les clàusules que s’indiquen, podent exercir en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició presentant fotocòpia del DNI i sol·licitud a la seu de l’Ajuntament.
 • La responsabilitat de l’ús de la informació continguda en la pàgina web és de l’Usuari. L’Ajuntament queda exempt de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que pugui derivar-se de l’accés, la captació i l’ús per part de tercers de les informacions contingudes en aquest lloc web així com de les opinions facilitades pels usuaris en el mateix.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL

 • Queda totalment prohibit qualsevol ús comercial, divulgatiu, etc., o publicació en qualsevol format (llibres, catàlegs, revistes, CDs, pàgines web, etc.) de tot o part del contingut d’aquesta web sense el permís previ per escrit de l’Ajuntament, de conformitat amb el Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, essent igualment d’aplicació els tractats internacionals subscrits en la matèria.
 • Es prohibeix expressament la utilització de les imatges contingudes sense el permís previ per escrit de l’Ajuntament i, en cas afirmatiu, sempre es farà constar clarament la procedència de la informació o imatges.
 • Les marques o signes distintius, logotips i, en general, símbols distintius de qualsevol naturalesa que apareguin en el lloc web de l’Ajuntament, són propietat d’aquest i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

© Tots els drets reservats

 

 

Participació Ciutadana

 

- Participació Ciutadana -

 

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Horari:

De Dilluns a Divendres
De les 9h a les 14h

Dilluns i Dijous
De les 15:30h a les 19h

El primer Dissabte de cada mes
De les 9h a les 13h

 

Salutació de l'alcalde

Ajuntament de Seva

 

- Salutació de l'Alcalde -


Benvolgudes, benvolguts,

Us dono la benvinguda a la web de l’Ajuntament de Seva, una eina de comunicació que pretén simplificar els tràmits administratius i que la relació dels ciutadans amb l’ ajuntament pugui ser més fàcil i eficient.

Pels que no coneixeu Seva espero que la nostre web pugui ser una finestra oberta , que serveixi per apropar el nostre poble a tots vosaltres.

Podeu conèixer el nostre teixit agrari, industrial i comercial, com el nostre mercat del dijous. També podreu gaudir del nostre patrimoni cultural, el nostre entorn natural i recreatiu amb la Festa del Bolet, el Parc i les piscines Els Roures.

Us esperem a Seva, el poble del motor i el bon menjar a la falda del Montseny i la Plana de Vic.

Estic a la vostra disposició.

A tots, una salutació cordial.

Composició del ple i del govern municipal

 

Francesc Xavier Rierola RoviraXavier Rierola Rovira

Esquerra Republicana de Catalunya - Alcalde de Seva i regidor d’Urbanisme, Obres , Serveis i Seguretat

Sóc fill de Manlleu, casat i amb dues filles. Professionalment, agropecuari; visc i treballo des de fa trenta anys al Mas Casanoves. Membre de la junta directiva de l’Associació Tècnica i Sanitària del Sector del Porcí de la comarca d’Osona. Els meus inicis polítics, fent poble, varen ser formant llista per Independents per la segregació de Balenyà a l’Ajuntament dels Hostalets; a posteriori, amb Aire Nou (Independents), també, als Hostalets. Una vegada ja amb el canvi de municipi a Seva, vaig exercir de vocal gestor durant tres anys. Durant el període 2007-2011, vaig ser regidor d’Obres, Medi Ambient, Turisme i Noves Tecnologies per CiU. Aquesta darrera legislatura, des del 2012, cap de l’oposició, primer per CiU i el darrer any com a regidor no adscrit. Aficionat a la pràctica de l’esport i al seguiment dels equips comarcals, amant de les bones trobades amb parella i els amics i, també, de les sortides i els viatges.

- Salutació de l'alcalde - .

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Xavier.Rierola

 


Anna SolerAnna Soler i Costa

Esquerra Republicana de Catalunya - Regidora de de Governació, Hisenda, Promoció econòmica, Tecnologies i Energia

Fa més de 20 anys que visc i treballo al poble de Seva. L’estimació que tinc per aquest indret em ve donada bona part per la meva parella, que ha nascut, viscut i treballat tota la seva vida al poble. Tenim dos fills, els quals volem que s’eduquin i creixin en l’ambient familiar i acollidor que transmet el nostre poble.

Sóc administrativa i sempre he estat treballant portant la comptabilitat i la gestió d’empreses diverses. Actualment treballo portant tota la gestió administrativa de l’empresa familiar.

No he estat mai vinculada amb política municipal, però he volgut implicar-me en aquest projecte, perquè crec que tinc l’edat i l’experiència per donar i ajudar amb la gestió de l’ajuntament del poble que tant bé m’ha acollit.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Jordi TubauJordi Tubau

Esquerra Republicana de Catalunya - regidor d'Esports, Joventut i Comunicació

Fill de Seva, he viscut la major part de la meva vida en aquest fabulós poble, gaudint de cada un dels seus racons. Casat i sense fills, compagino la meva professió com a comercial amb la meva passió com a entrenador de futbol i, ara també, amb la il·lusió i el privilegi de treballar per aconseguir que el nostre poble continuï caminant amb pas ferm per fer la vida dels seus veïns i veïnes més agradable i senzilla.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Maria Anna PinedaMaria Anna Pineda i Mir

Esquerra Republicana de Catalunya - Regidora de Món Rural, Medi Ambient i Educació

Sóc de Seva de tota la vida, casada i amb tres fills. Vaig estudiar FP en Administració i Finances. Fa més de 21 anys que treballo com a comptable. Les meves aficions són moltes, per dir-ne alguna "collir bolets", és fantàstic quant trobes el primer!

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 


Rosana Franquesa SantanachRosana Franquesa Santanach 

Esquerra Republicana de Catalunya - Regidora de Benestar social i Cultura

Sóc filla de Barcelona però la meva família va formar part de Seva molts anys abans amb els meus avis, jo tenia vuit anys quan ens vàrem instal·lar definitivament a Seva. Tinc un fill preciós, que junt amb ell formem una família monoparental. Professionalment sóc Diplomada en Infermeria i estic treballant al Consorci Hospitalari de Vic. Durant el període 2007-2011 vaig ser regidora de Sanitat i Benestar Social per CIU en l'equip de govern d'aquest ajuntament, i aquesta darrera legislatura regidora de l'oposició per CIU com independent i el darrer any com a regidora no adscrit. Aficionada a la dansa i l'esport i gaudir de bona companyia amb família i amics.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Eduard Botey PuigEduard Botey Puig

Gent per Seva - No adscrit

Treball: Tècnic Municipal de Jardineria, Director del Parc Natural del Montseny i després del Parc del Castell de Montesquiu.

Regidor: 2003-2007 (oposició); 2007-2011 (oposició); 2011-2015 (1r tinent d’Alcalde i regidor d’Urbanisme)

Actualment sóc regidor de Gent per Seva a l'oposició.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


PDECAT Gil Vilarrasa

Gil Vilarrasa Mas

CiU

Fill i veí de Seva. Sóc graduat en Dret per la UAB i actualment treballo a Lex Grup Advocats. Vaig ser Hereu de Seva l'any 2011 i també Hereu de les Comarques Barcelonines i 2n Fadrí d'Honor de Catalunya el mateix any. Sempre he estat implicat en el teixit associatiu del poble formant part de la majoria d'entitats. També sóc el secretari del Foment de les Tradicions Catalanes i des del 2015 tinc l'honor de ser regidor d'aquest Ajuntament i Conseller del Consell Comarcal d'Osona.    

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 PDECAT Teresa CasasasTeresa Casasas Matabacas

CiU

Sóc diplomada en infermeria i en salut publica. Actualment treballo a la central de coordinació del sistema d’emergències mediques de Catalunya. I seguint la tradició familiar, sóc una apassionada de l'apicultura i el món de la mel.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 PDECAT Lluís MasLluís Mas Sellés

CiU

Sóc de Sant Miquel de Balenyà, pare de 3 fills i actualment treballo com a tècnic i dinamitzador de la Sala La Canal de Tona.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 


PDECAT Imma Comerma

Imma Comerma Muns

CiU

Sóc filla de Sant Miquel de Balenyà i des de fa més de 25 anys visc a Seva. Sóc diplomada en Gestió i Organització d'Empreses. Actualment, treballo com a gestora immobiliària i de diferents empreses.  

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 PDECAT Esther de los SantosEsther de los Santos Carbó

CiU

Sóc veïna del Montanyà. Llicenciada en Veterinària i Diplomada en Salut Pública per l'Institut d'Estudis de la Salut.

Actualment treballo a l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva