Clear

0°C

Clear

Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

La Fundació Especial Antiga Caixa Manlleu cedeix a l'Ajuntament de Seva l'ús de l'Aula de Cultura

El consistori oferirà aquest nou espai a entitats i associacions que estiguin interessades a realitzar i impulsar activitats socioculturals.

L'Ajuntament de Seva i la Fundació Especial Antiga Caixa Manlleu (FACM) han signat aquest dilluns 24 d'abril un conveni per a la cessió d'ús de la finca coneguda com a Aula de Cultura, propietat de l'entitat sense ànim de lucre i situada al carrer de la Rocada, 9. D'aquesta manera, el consistori destinarà aquest espai a activitats de caràcter social i cultural al servei dels veïns i veïnes del municipi. L'alcalde de Seva, Xavier Rierola, destaca que "aquest acord és molt positiu per al municipi en matèria de dinamització socioeducativa; l'Aula de Cultura esdevindrà un actiu de gran valor, per això des de l'Ajuntament creiem fermament en la seva rendibilitat i funció social".

Aquest nou equipament, doncs, permetrà dur a terme més accions lúdiques a Seva, siguin gestionades directament per l'Ajuntament o mitjançant la cessió de l'espai a associacions o agrupacions del poble. En aquesta línia, Rierola assenyala que "la voluntat de l'equip de govern és oferir més i millors eines i equipaments per tal que el teixit associatiu desenvolupi la seva activitat en les millors condicions possibles".

Per això, aquelles entitats del municipi que estiguin interessades a fer ús de la sala es poden posar en contacte amb l'Ajuntament de Seva. El consistori, a més, informa que es podrà demanar el pagament d'una contraprestació per a l'ús d'aquest espai sempre que tingui com a finalitat el finançament de les activitats o el manteniment i conservació del local.

Els encarregats de signar aquest nou conveni han estat l'alcalde de Seva, Xavier Rierola, i el president de la Fundació Especial Antiga Caixa Manlleu, Miquel Torrents, a qui el consistori agraeix les facilitats donades per tal de cedir aquesta finca, un espai que pretén convertir-se en un referent al poble en el camp sociocultural.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva