Clear

0°C

Clear

Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Extraordinari ambient a Seva en la Festa de Sant Antoni de Pàdua

Unes 300 persones van participar aquest dimarts 13 de juny en els actes previstos per celebrar aquesta festivitat.
 
Els sevencs i sevenques van gaudir aquest dimarts de la Festa de Sant Antoni de Pàdua, una cita important en el municipi i que compta amb molt bona acceptació. Els actes per commemorar aquesta tradició amb 110 anys d'història van començar amb una missa a les 10 hores del matí. Ja al vespre, el Sant Rosari i la cantada de goigs a Sant Antoni van ser el preludi perfecte per a la botifarrada popular, un sopar de germanor organitzat pels veïns i veïnes dels voltants de la capella amb la col•laboració de l'Ajuntament de Seva.
 
En una jornada en la qual hi van participar nombroses autoritats locals, els gairebé 300 assistents també van poder contemplar l'ornamentació d'enguany de la família Parés, encarregada de guarnir de flors la capella. A més, també es va repartir una espelma entre les persones participants i, segons detalla la tradició popular, aquells veïns i veïnes que van arribar a casa sense que se'ls apagués tindran fortuna a l'hora de trobar parella.
 
L'Ajuntament de Seva posa en valor l'alta participació i agraeix la col•laboració de totes aquelles persones que, un cop més, han fet possible que la Festa de Sant Antoni de Pàdua fos un nou èxit d'assistència, convivència i diversió. 
 
 
Pàdua1

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva