Mostly Cloudy

15°C

Mostly Cloudy

Notícies de cultura i festes de l'Ajuntament de Seva

Èxit d’afluència en la XVII Trobada de puntaires a Seva

Puntaires1La jornada, que va tenir lloc el passat diumenge 18 de juny, va aplegar un centenar de persones al Passeig Rafael Casanova.

Unes 100 puntaires locals, i també vingudes d'arreu de la comarca i el país, van omplir el Passeig Rafael Casanova en la XVII Trobada de Puntaires a Seva, una jornada que compta amb molt bona acceptació al municipi. En una matinal que va tenir lloc sota l'ombra dels lledoners, les puntaires van mostrar les seves originals creacions i les seves habilitats en l’art de les puntes de coixí.

Durant la jornada, l'Hereu i la Pubilla de Seva van fer entrega d'un ram de flors als puntaires de més edat com a acte d'homenatge i també van lliure un obsequi a la puntaire més jove. A més, tots els participants van rebre un record de la XVII Trobada de Puntaires i els assistents van poder contemplar i admirar les laborioses creacions que es van fer.

L'Ajuntament posa en valor l'alta participació i agraeix l'esforç i dedicació de l'associació Puntaires de Seva i de totes aquelles persones i voluntaris que van col·laborar activament en l'organització d'aquest esdeveniment tan arrelat a la nostra terra.

Puntaires2

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva