Clear

0°C

Clear

Notícies de TIC i Comunicació de l'Ajuntament de Seva

El certificat digital passa a ser un requisit necessari per poder fer tràmits en línia amb l'Ajuntament de Seva

El consistori recomana l'idCAT Mòbil, un sistema gratuït que no requereix de la instal·lació de cap programari.

L’Ajuntament de Seva informa que aviat serà necessari un certificat digital per poder realitzar gestions en línia amb l'Administració. Per això, el consistori encoratja els veïns i veïnes a la utilització del sistema idCAT Mòbil, un servei d'identificació proporcionat pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya.

L'idCAT Mòbil és un sistema segur i gratuït que no requereix de la instal·lació de cap programari ni obliga a recordar cap contrasenya. A més, no caduca en el temps i permet identificar-se i signar des de qualsevol mòbil, tauleta o ordinador. D'aquesta manera, es pretén agilitzar els tràmits i els procediments per tal de treballar d’una manera més efectiva i oferir a la ciutadania més i millors eines per relacionar-se amb l'Ajuntament.

Com donar-se d’alta:

  • A través del web idCat Mòbil clicant en aquest enllaç.
  • Presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya (OAC); les oficines de gestió empresarial i a les entitats de registre idCAT.

Requisits per disposar de l'idCat Mòbil
Cal ser una persona física i tenir més de 16 anys. En el període de donar-se d’alta, el ciutadà/na només ha d’informar de la seva data de naixement, número de DNI i codi de barres de la Targeta Sanitària del CatSalut. Les dades són comprovades a l’instant en un procés d’identificació.

Funcionament del servei d'identificació
Cal registrar un número de telèfon mòbil i l’adreça de correu electrònic. Un cop donat d’alta, l’usuari pot demanar una contrasenya d’un sol ús per tal d’accedir a la seva informació i gestionar tràmits utilitzant el sistema idCAT Mòbil. La contrasenya s’envia com un missatge de text al telèfon mòbil (SMS) i és vàlida durant 30 minuts.

Si voleu conèixer més detalls, teniu qualsevol dubte o voleu que us acompanyem en la instal·lació de l’IdCAT Mòbil, podeu passar per l’OAC en horari d’oficina, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores; dilluns i dijous també a la tarda de 15:30 a 19 hores; i el primer dissabte de cada mes de 9 a 13 hores. També podeu contactar per telèfon trucant al número 93 884 01 11.

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

- - - - - - -

Guàrdia municipal de Seva

Whatsapp - 686 418 444

Twitter - @t686418444

vigilantnit@gmail.com

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva