Partly Cloudy

9°C

Partly Cloudy

Els Roures Parc

Parc d'atraccions d'Els Roures Parc a Seva

 

Al municipi de Seva trobem Els Roures Parc, un espai d’il·lusió i diversió per a tots els públics, especialment per als més petits.

Els Roures Parc és un espai que està integrat per tres piscines (una de les quals és amb clor salí), un parc infantil i un camp de vòlei platja. Enguany les atraccions elèctriques es troben fora de servei, tot i així el parc està dotat d’una sorrera, casa de boles, gronxadors, tobogans, castell de fusta i circuit de bicicletes. A més a més, disposem d’un espai de pícnic a la zona del parc i també la possibilitat de reservar taula dins el menjador on oferim servei de restaurant.

PISCINES

Obertura de les Piscines al públic del 24 de juny al 4 de setembre de 2016

De dilluns a diumenge i festius de 10:30 a 19:30

Les piscines són un lloc perfecte per passar el dia en família o amb amics. Un conjunt de tres piscines (una gran, una mitjana i una petita), un ampli entorn de gespa i unes arbredes frondoses integren un magnífic espai on gaudir de la natura sense passar calor. Les piscines ofereixen servei de bar-menjador i servei gratuït de Wi-Fi per a tots els usuaris. Consulta les tarifes i la resta d'informació d'aquest espai aquí

 

 

Contacte

Ajuntament de Seva

 C. de Dalt, 5 08553 Seva

 938 840 111

 938 840 214

seva@seva.cat

- - - - - - -

EMD SM Balenyà

 C. del Casal, s/n 08554 S.M. Balenyà

 93 812 49 42

info@smbalenya.cat

- - - - - - -

Facebook

 

Twitter

Instagram - #WebSeva